Lääkealan maahantuoja ja jakelija turkulainen Medifront Oy vaihtoi omistajaa

Kauppakirjat allekirjoitettiin toukokuussa 2019. Kuvassa Sabora Pharma Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen (vas.), Medifront Oy:n Kari Laine ja toimitusjohtaja Tapio Rautaoja.

Lääkealan maahantuoja ja jakelija turkulainen Medifront Oy vaihtoi omistajaa kun suomalainen tunnettu lääkealan perheyritys Sabora Pharma Oy osti yhtiön koko osakekannan.

Sekä myyjä että ostaja olivat kauppaan tyytyväisiä.

– Lähdimme hakemaan sopivaa yritysostoa omalta toimialaltamme ja se löytyi, kertoo Sabora Pharma Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen.

– Suomen Yritysmyynti löysi kontakteillaan monia hyviä ostajia, joista pystyimme valitsemaan parhaimman. Kauppahinnan lisäksi tärkeitä asioita oli että yritys päätyy osaaviin käsiin. Lääkeala eroaa monista aloista siinä että se on hyvin säänneltyä viranomaisten taholta. Tässä osaavan välittäjän rooli oikeanlaisen ostajan löytymisessä oli korostetun tärkeä, kertovat puolestaan Medifront Oy:n omistajat Kari Laine ja tj. Tapio Rautaoja.

Kaupanteon yhteydessä ostaja ja myyjä sopivat noin vuoden siirtymäajasta, jolloin tehdään vielä kiinteää yhteistyötä sujuvan siirtymävaiheen varmistamiseksi.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)