Menestyvä Sertech Oy vaihtoi omistajaa

Pirkanmaalla toimiva vesiosaaja Sertech Oy vaihtoi omistajaa. Yrityksen ostaja laajensi palveluvalikoimaansa jätevesipumppaamojen huoltoon.

Sertech Oy:n ydinosaamista on jätevesipumppaamojen huolto ja kunnossapito. Huollamme, pesemme ja korjaamme jätevesipumput merkistä riippumatta. Pystymme tekemään pumppaamosaneeraukset alusta loppuun, kommentoi yrittäjä Reijo Kurki. Lisäksi suunnittelemme pumppaamoissa käytettävän automatiikan ja mm. etävalvontajärjestelmät, jotka myös asennamme. Toiminta-alue laajeni keväällä Pirkanmaan lisäksi Satakunnan alueelle.

Reijo Kurki on sähkö- ja automaatioalan ammattilainen. Pumppaamoissa on runsaasti ohjauslaitteita ja automatiikkaan, joten tämä osaaminen on oleellista pumppaamojen huoltamisessa. Pumppaamon toimintavarmuus on asiakkaille ja käyttäjille ensiarvoisen tärkeää. Jatkuvan toiminnan varmistaminen korostuu ennakoivassa huollossa. Näin ei synny käyttökatkoja.

Reijo Kurki perusti Sertech Oy:n viisi vuotta sitten huomattuaan, että markkinoilla on tilaa pumppaamojen huollossa ja hän voi käyttää ammattitaitoaan täysmittaisesti hyväkseen. Yhtiön kasvattaminen ja vakiinnuttaminen on vaatinut paljon työtä ja pitkiä päiviä. Tänä päivänä liikevaihtoa Sertech Oy:llä on lähes 700 t. euroa ja kannattavuus on ollut hyvällä tasolla. Työt tehdään kolmen ammattitaitoisen työntekijän voimin.

Kurki jatkaa Sertechin palveluksessa entisissä tehtävissään. Yrittäjän päivä jatkuu yleensä iltaan saakka mm. hallinnollisten töiden parissa. Yrittäjän 24/7 -arki on nyt kuitenkin takana ja on aikaa enemmän perheelle, mikä myös oli tärkein motiivi yrityksestä luopumiseen, kertoo Kurki.

Ostaja, Kaivopumppu M. Kulmala Oy, toimii vesi- ja viemärihuoltoalalla. Sertech sopii hyvin heidän palvelutarjoamaan. Yrityskaupan jälkeen liiketoiminta on jatkunut normaalisti ja haltuunotto on sujunut hyvin, kommentoi Kurki.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)