Oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Pirkanmaalla vaikuttava koneyrittäjä Tuomo Palola myi T. Palola Oy:n elokuussa 2016. Yhtiö on keskittynyt maanrakennustöihin, pääasiallisesti tele- ja sähköverkkojen kaivuuseen ja asennukseen. Yhtiö on perustettu vuonna 2010 ja on kasvanut nopeasti yli 3 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi toimijaksi.

Riski kuuluu yrittäjyyteen

palola_oyYhtiö on ollut huikea menestystarina, joka ei ole kuitenkaan syntynyt itsestään. Olen ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kommentoi Tuomo Palola kysyttäessä menestystekijöitä yhtiön nopeaan kasvuun. Olemme pystyneet kasvamaan markkinoiden mukana. Riskiä on otettu kone hankinnoissa ja uusien työntekijöiden palkkaamisessa, jatkaa Palola. Jokaisella kasvuportaalla ja koneen investointihetkellä on joutunut harkitsemaan uskaltaako ostaa ja ottaa riskin. Konekantaa yhtiöllä on tällä hetkellä kymmenittäin mm. kaivinkoneita, kuorma- ja pakettiautoja, kaapelinvetolaitteita, kuituhitsauslaitteita sekä tienalituskalustoa.

Henkilöstön rooli keskiössä; Henkilöstölle iso kiitos!

Tuomo Palola korostaa henkilöstön merkitystä yhtiön kehittymisessä. Heti alussa löytyi pätevät ja vastuuntuntoiset työntekijät, joille uskalsi antaa vastuun koneista sekä projekteista. Tämän perustan päälle on voinut urakoita tarjota sekä ottaa vastaan. Henkilöstölle iso kiitos, sanoo Tuomo Palola. Yhtiön tilauskanta on hyvä ja luonnollisesti uusi omistaja kehittää yhtiötä jatkossakin. Tuomo Palola tulee jatkamaan töitä yhtiössä ainakin kaksi vuotta. Muuta henkilökuntaa yhtiössä on noin 35 hlöä.

Hyvät vastuuntuntoiset työntekijät ovat yrityksen menestyksen selkäranka.

Tuomo Palola

 

Yrittäjän ura tällä erää takana

Kuvassa Tuomo Palola kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuden jälkeen.

Kuvassa Tuomo Palola kauppakirjojen allekirjoitustilaisuuden jälkeen.

Yrittäjältä kysytään usein kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen: Miltä nyt tuntuu? Näin tehtiin Tuomo Palolankin kohdalla. Ei oikeastaan miltään erikoiselta; työt jatkuvat, kuittaa Palola kysymyksen. Viimeisen viiden vuoden aikana kaikki hereillä oloaika on mennyt yhtiön asioiden hoitamiseen tai pohtimiseen sekä matkustamiseen. Nyt on hieman enemmän aikaa perheelle, kertoo Palola.

Yrityksestä luovuin, koska olimme kasvaneet siihen kokoluokkaa, että yhtiö tarvitsi uudenlaista osaamista. Oma osaaminen ei enää olisi riittänyt. Yhtiölle sekä työntekijöille tämä on hyvä ratkaisu, pohtii Palola.

Suomen Yritysmyynti kaupan välittäjänä

Suomen Yritysmyynti Oy:lle Tuomo Palola antaa positiivista palautetta. Asiat tehtiin, kuten sovittiin. Kaikki meni nappiin ja prosessi saatiin vietyä maaliin, kiittää Palola.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)