Santico Trading Oy vaihtoi omistajaa

 

Vuonna 1999 perustettu maahantuontiyritys Santico Trading Oy vaihtoi omistajaa kun Tukkunet Oy osti Yhtiön osakekannan. Kaupan seurauksena Santico Tradingistä tuli Tukkunetin tytäryhtiö 31.12.2019 alkaen. Santico Trading Oy:n toimintaan kuuluu outdoor- ja kalastustarvikkeiden maahantuonti ja myynti.

Yhtiön vanha omistaja Tero Santikko jatkaa Santico Trading Oy:n liiketoimintajohtajana. Toteutunut yrityskauppa tukee Tukkunetin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa ja mahdollistaa Santico Tradingin liiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen. Asiakkaiden palvelu entistä laajemmalla tuotevalikoimalla on olennainen osa Tukkunetin kasvustrategiaa.

– Nyt julkaistu kauppa yhdessä aiemmin Tukkunetin toteuttaman kaupan Truebell Finlandin liiketoimintakaupan kanssa tulee vaikuttamaan positiivisesti Tukkunetin liiketoiminnan ja tuotevalikoiman kehitykseen. Kaupan myötä tiimimme kasvaa erittäin asiantuntevalla henkilöstöllä ja mielenkiintoisella, uudella tuoteryhmällä. Nämä mahdollistavat laajemman tarjonnan sekä kotimaan että ulkomaan asiakkuuksillemme, toteaa Tukkunetin toimitusjohtaja Timo Taskila.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)