Silvo E. Viitasella lähes 40 vuoden yrittäjän työ takana

Silvo E. Viitanen.

Silvo E. Viitanen.

Vuonna 1989 perustettu Marecap Trans Oy:n liiketoiminta myytiin elokuussa 2016 ja yhtiön toimitusjohtaja sekä omistaja Silvo E. Viitanen siirtyy eläkkeelle.

Marecap Trans Oy logistiikkayhtiö, joka tekee kansainvälisiä vienti- ja tuontikuljetuksia. Venäjän logistiikka on ollut tärkeää vuosien aikana.

Silvo E. Viitanen oli noin 20-vuotias perustaessaan ensimmäisen. Yrittäjyys on ollut elämäntapa. Vuosien aikana on ollut useita yrityksiä mm. ovi- ja ikkunatehdas. Kantavana ajatuksena yrittämisessä on aina ollut ymmärrys siitä, että yritys on kokonaisuus ja päällimmäisenä on ollut yrityksen etu, joka on mennyt kaiken muun edelle. Vasta tämän jälkeen tulevat muut asiat esimerkiksi oma etu. Viitanen toivoo Suomessa ymmärrettävän, että menestyvät yritykset pitävät maan talouden perusteet terveellä pohjalla.

marecap

Marecap Oy.

Viitanen on tyytyväinen yrityskauppaprosessiin ja lopputulokseen. Prosessi oli melko pitkä, kestäen lähes vuoden. Hyvin asiat hoituivat ja ostajakandidaattien kanssa pystyi käymään neuvotteluja ulkomailta käsinkin, kommentoi Viitanen.

Viitanen on elämänsä aikana asunut paljon ulkomailla ja nyt eläkkeelle jäätyäänkin viettää talvet Floridassa sekä kevään ja syksyn Portugalissa. Kesät vietetään kauniissa Suomen kesässä. Muutama yritys on vielä jäljellä, mutta ne eivät vaadi päivittäistä työpanosta.

Yritys on kokonaisuus ja yrityksen etu aina no 1.

Silvo E. Viitanen

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)