Tili-Talo sai uudet omistajat Ilomantsissa

Juhannuksen alla 2018 Tili- ja Kiinteistötoimisto Tili-Talo Oy vaihtoi omistajaa. Uusiksi yrittäjiksi tulivat äiti ja poika: Marju Jassu-Kukkonen sekä Henri Kukkonen. Yrityksen myivät Veli Hiltunen, Reijo Hiltunen ja Tarja Kontturi.

Marju-Jassu Kukkonen ja Henri Kukkonen ovat Tili-Talon uudet omistajat.

Tili-Talo on palvellut asiokkaasti Ilomantsissa jo vuodesta 1992. Yrityksen liiketoiminta käsittää isännöinti-, kiinteistövälitys- ja tilitoimistopalvelut.

– Kaikki Tili-Talon palvelut pysyvät edelleen samoina. Päivittäiseen toimintaan ei tule muutoksia. Haluamme kuitenkin kehittää yritystä ja syksystä alkaen tarjoamme muun muassa sähköisiä tilitoimistopalveluja, kertoo Marju Jassu-Kukkonen.

Tilitoimiston ostaminen oli ollut jo jonkin aikaa mielessämme.

Marju Jassu-Kukkonen ja Henri Kukkonen

Yrittäjyys uutta mutta innostavaa

Juttu yrityskaupasta Pogostan Sanomissa.

Marjulle ja Jassulle yrittäjyys on uutta, mutta he ovat työskennelleet aiemmin talous- ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Marjun viimeisin työpaikka oli Lemminkäisessä, jossa hän myi uudiskohteita Kuopio-Joensuu akselilla. Henri työskenteli samassa yrityksessä muutostyöinsinöörinä.

– Tilitoimiston ostaminen oli ollut jo jonkin aikaa mielessämme. Sitten tuli myyntiin tämä hyvin hoidettu yritys. Ilomantsia on kehuttu yrittäjäystävälliseksi ja olemme iloisia kun saamme työskennellä täällä. Kaikki tähdet siis osuivat meidän tapauksessa kohdalleen ja olemme innostuneita tästä kaupasta, kertovat Marju ja Henri.

Tili-Taloon jää vanhoina työntekijöinä Taru Ruokolainen ja Laura Haapalainen.

Yrityskaupan välitti Suomen Yritysmyynti Oy.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)