Toimitusjohtaja Pauli Ratu kertoo että Unikon tavoitteena on kasvaa edelleen sekä organisaationa että yrityskaupoilla. Tavoitteena on olla alan suurin yritys viiden vuoden periodilla Varsinais-Suomessa.

Uniko-Isännöintipalvelut Oy kasvoi yrityskaupan myötä yhdeksi johtavista alan yrityksistä Varsinais-Suomessa

Uniko-Isännöintipalvelut Oy sai uuden strategisen kumppanin yrityskaupan myötä toukokuussa 2020. Samalla yhtiö osti Isännöinti Sajor Oy:n osakekannan. Yritysjärjestelyssä Unikosta tuli Varsinais-Suomen yksi johtavista alan yrityksistä. Yhtiö isännöi noin 260:tä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä 15 kunnassa.

– Lähdimme etsimään strategista kumppania, joka mahdollistaisi yrityksen kasvun. Isot yhtiöt olivat halukkaita ostamaan liiketoimintamme, mutta emme halunneet myydä, koska halusimme brändimme jatkuvan. Paletti ei ollut kaikkein helpoin, mutta neuvottelut saatiin kuitenkin hyvässä hengessä maaliin, vaikka korona toi oman lisänsä niihin. Lopulta löytyi saman näyn omaava hyvä kumppani ja kaupat syntyivät, kertoo Unikon toimitusjohtaja Pauli Ratu.

Uuden ajan isännöintitalo

Unikon toimipisteet sijaitsevat Turussa, Naantalissa, Kaarinassa ja Mynämäellä. Yhtiön peruspilareita ovat luotettavuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja ammattitaito. Tarkoituksena on tehdä isännöintikokemuksesta mahdollisimman läpinäkyvää.

– Perinteisillä isännöintitoimistoilla asiat kulkevat vielä paperilla. Unikossa suurimman osan asioista voi hoitaa verkossa. Asiakkaamme voivat esimerkiksi katsoa internetistä mihin rahat on käytetty vastikkeiden tai korjausten osalta. Tiedot kulkevat reaaliajassa ja näin on päästy eroon perinteisten toimistojen kankeudesta, kertoo Ratu.

Yritysvälittäjänä Suomen Yritysmyynti Oy

Ratu kertoo, että Suomen Yritysmyynti oli tuttu jo edellisistä yrityskaupoista ja siksi luonteva valinta välittäjäksi.

– Olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Kaikki sujui hyvin. Suomen Yritysmyynnillä on merkittävä kontaktiverkosto, jota kautta sopiva ostaja löytyi.

– Luottamus välittäjään on tärkeä asia. Itsenäisesti myyminen ei olisi onnistunut jo pelkästään siksi että emme halunneet kauppaneuvottelujen vuotavan. Välittäjä tekee salassapitosopimukset osapuolien välille. Suomen Yritysmyynti on ihan oikea kumppani, jota käytämme jatkossakin.

Kasvua edelleen sekä yhä parempi palvelu

Ratu kertoo, että Unikon tavoitteena on kasvaa edelleen sekä organisaationa että yrityskaupoilla.

– Tavoitteemme on olla alan suurin yritys Varsinais-Suomessa viiden vuoden periodilla. Haluamme myös jatkaa sähköisten palveluiden ja läpinäkyvyyden kehittämistä. Isännöinti ja ensiluokkainen asiakaspalvelu pitää tuoda 2020-luvulle.

Unikon verkkosivut: www.uniko.fi

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)