Upkeep 24 Oy osti Viitek Oy:n konepajaliiketoiminnan

Viitek Oy:n osake-enemmistön on ostanut DI Jan Wistabacka. Osana suurta yritysjärjestelyä Viitek Oy myi konepajaliiketoiminnan Upkeep 24 Oy:lle. Upkeep 24 Oy on erikoistunut teollisuuden huoltopalveluihin. Konepaja toimii alihankintakonepajana ja sillä on omaa erikoisosaamista vaativista metallirakenteista, sertifioituiduista hitsauksista ja kokoonpanoista. Konepajassa on myös oma maalaamo. Konepajan asiakkaina on tunnettuja pohjoiskarjalaisia brändejä. Konepajan koko henkilöstä siirtyi uudelle omistajalle vanhoina työntekijöinä.

Ostetun konepajatoiminnan liikevaihto on noin 0,7 M€, ja yritys vahvistaa asemaansa alihankintakonepajojen joukossa. Kiristyvän kilpailun myötä konepajaliiketoiminnassa menestyvät vahvat ja erikoistuneet alan toimijat, jotka pystyvät tuottamaan, markkinoimaan ja välittämään palvelunsa tehokkaasti kaiken kokoisille asiakasryhmille. Upkeep 24 Oy:llä on nyt pääkonttori Liperin Ylämyllyllä.

Upkeep:n yrittäjät, Keijo ja Tuomas Liukkonen, perustelevat kauppaa konepajan erityisosaamisella:

”Konepajassa ollaan keskitytty muutaman asiakassektorin palvelemiseen maakunnallisesti ja siinä konepaja on onnistunut erinomaisesti. Se on näkynyt asiakasuskollisuutena ja vahvana luottamuksena.”

”Halusin löytää asiakaskunnallemme luotettavan yhteistyökumppanin, joka pystyy jatkamaan saumattomasti konepajan tuotantoa ja myyntiä. Upkeep 24 Oy:n osaaminen, arvot ja tapa toimia ovat samankaltaiset kuin meillä on ollut ja siten kaupan toteuttaminen tuntui luontevalta. Konepaja jää hyviin ja osaaviin käsiin”, toteaa myyjä Heikki Hirvonen.
Molemmissa yrityskaupoissa kätilönä ja toteuttajana toimi Suomen Yritysmyynti Oy:n Joensuun toimisto. Yrityskaupan asiantuntija Jukka Tuunanen Suomen Yritysmyynnistä on iloinen siitä että molempiin yrityksiin ja koko Viitek Oy:hyn sekä sen omistamaan konepajaan löytyivät hyvät jatkajat. Kauppahintakin oli kaikkia osapuolia tyydyttävä.

”Tämän kokoluokan yrityskaupassa oikean ostajan löytäminen ja rahoitusjärjestelyjen onnistuminen ovat tärkeässä roolissa. Finnvera ja paikalliset pankit toimivat esimerkillisen hyvin mahdollistaessaan työpaikkojen säilymisen täällä ja yrityksen tulevaisuuden”, toteaa Tuunanen.

Kauppahintaa osapuolet eivät halua julkistaa.

Lisätietoja:

Tuomas Liukkonen puh. 0500 533 533, Upkeep 24 Oy
Keijo Liukkonen puh. 0500 533 513, Upkeep 24 Oy
Jukka Tuunanen puh. 050 5177 825, Suomen Yritysmyynti Oy

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)