Yrityskauppa Turussa: Akseli Kiinteistöpalvelut osti Kiinteistöhuolto A Vilenin

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy osti Kiinteistöhuolto A Vilen Oy:n koko osakekannan 6.6.2018. Kiinteistöhuolto A Vilen siirtyy Akseli Kiinteistöpalveluiden tytäryhtiöksi ja sen nykyiset työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa. Kaupan välittäjänä toimi Suomen Yritysmyynti Oy.

Akseli Kiinteistöpalvelut on kiinteistöalan monitoimiyritys, jonka liikevaihto on n. 6 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 80 henkilöä. Konserniin kuuluu entuudestaan myös 25 henkilöä työllistävä isännöinnin tytäryritys. 

Kiinteistöhuolto A Vilenin liikevaihto on noin 0,5 miljoonaa euroa ja se työllistää kahdeksan henkilöä. Yritys tarjoaa kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita.

Uusi tytäryhtiö laajentaa Akseli Kiinteistöpalveluiden toimintaa Itä-Turusta lähialueille Kaarinan suuntaan.

– Laajentuminen vahvistaa läsnäoloamme meille entuudestaan tutuilla alueilla, mikä edesauttaa laadukkaiden ja monipuolisten palveluiden tarjoamista asiakkaillemme myös tulevaisuudessa. Jaamme Kiinteistöhuolto A Vilenin kanssa yhteiset arvot asiakaskeskeisyydestä ja työntekijöistä huolehtimisesta, mikä loi yrityskaupalle hyvät edellytykset, kommentoi Akseli Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Teemu Halenius.

Kiinteistöhuolto A Vilenin perustaja ja omistaja Ari Vilén jää eläkkeelle tänä vuonna ja yrityskauppa jatkaa hänen perustamaansa yritystoimintaa.

– Halusin löytää yritykselleni jatkajan, jonka tiesin pitävän hyvää huolta niin asiakkaista kuin henkilökunnastakin, Ari Vilén kommentoi yrityskauppaa.

Kiinteistöhuolto A Vilenin asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan ja tutut kiinteistönhoitajat ja siivoojat palvelevat heitä myös jatkossa.

Yrityskauppa toteuttaa unelmasi

Yrityskauppa voi olla elämäsi kohokohta. Autamme sinua kaikissa yrityskauppaan liittyvissä asioissa. Ota meihin yhteyttä, niin muutetaan yrityksesi rahaksi.

 

Myy yritys

 

 

Suomen-Yritysmyynti-logo-rgb (1)